donderdag 27 november 2014

Workshop Brabeau lezeressen

Afgelopen vrijdag was het weer zover! Ik had een workshop gegeven voor 6 creatieve en gezellige dames bij mij thuis in Oirschot. Met een heerlijk zonnetje erbij kon de middag niet beter beginnen!


We hadden een speciale actie voor de lezeressen van het Brabantse tijdschrift Brabeau.

 Creatieve tuinen
Tijdens de koffie, thee en kleine hapjes bespraken we de mogelijkheden voor de verchillende tuintjes. Ik vind het altijd weer leuk dat veel mensen in eerste instantie denken dat ze niet creatief zijn, maar uiteindelijk met superleuke en creatieve ideeën aan de slag gaan. Ook nu waren er weer 6 compleet verschillende minituintjes gemaakt, volledig naar eigen stijl en smaak.

Na het uitzoeken van de miniatuurtjes zijn de plantjes aan de beurt. Ook daarin is van alles mogelijk. Waar de een kiest om veel bolmos te gebruiken, wil de andere weer een mini bonsai erbij geplaats hebben.  Uiteindelijk ligt de hele tafel vol plantjes, aarde, miniatuurtjes en minigereedschap om de plantjes netjes te maken. Heerlijk!

En het resultataat mocht er wezen! Super om na zo'n gezellige middag alle dames enthousiast en tevreden naar huis te zien gaan met een prachtige complete minituin!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten